BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 28, 2010

3 Day GoInG For Holiday

salam....adui penat nye....3 ari aku offline x on92...hehehe..sorry member yg mencari aku....aku pergi bercuti la ngan family bukan senang nak dapat waktu yang sebegini..ahahha...so aku hope korang paham la eh....termasuk yg tersayang...uhuh..sorry bangat......ni je masa yg aku diorg perlukan aku...mane tahu pasni..aku tak dapat lagi bersama mereka...sbb.................dah belajar la t..mane ada masa lagi...5 tahun dah cukup untuk aku berjauhan dengan diorg...so aku kene topup balik la msa lepak ngan diorg huhuh........so aku mula cerita k...dah bnyk merepek tu haha,,...
balik2 dari keje je

Abah:Lis ko nak blik jb ke nak ikut p kl

Aku:hurm(bebelah bagi)ntah la x tahu nak p mane

Abah:kalo ko nak balik jb...hurm sehari je esok abah dah balik,....buat penat ko jerk

Aku:hurm malasla...kalo nk lambat balik pon naik bus...lecehla....hurm kl la cam tu....

Abah:Dah la ape lagi kemas la barang ko...(dalam masa sama bapak aku kol abg aku soh patah balik amik aku)

Aku:huhuhu...ape lagi kemas la...

Abah:bawak sume tuala,berus gigi(macm aku ni budak2 jerk...)

Aku:Siap.....mak nak duit...t nak beli barang ke ape2 kat sne..huhu(padahal baru masuk gaji)

Mak:eh...g la mintak bapak ko...hehe....

Aku:ala......mak p la malu la nk cakp...ehhehe

Mak:abg alis tu nak duit...wat shoping kat sne...

Abah:eh wat pe tunggu je la t....(tgn menghulur jgk)

Aku:Yes...dapat duit skit...ehuehue

Mak:NAh amik ni...ada gaji pun nak mintak duit jgk,hehehe

Aku:ala wat simpan...ahahha

maK:k..p salam abah sne..ehueheu

Aku:OK.....

so...aku pun mula kan travel jam 7.30 mlm.....hurm....then smpai je dah pukul 10..
aku angkat barang then aku pon...masuk bila,...baring dan trus jerk tdo,..haha..(penat keje x abis lagi)huhu...

Esok Pagi nye.......(Pukul 11pagi)hahaha nak tgh ari dah,,...hehehe

Apelagi x siap..p la mandi....aku pon p lagi p la bekemas...
nak p mane ni..??....

Aku:nak g mane....?..

Akak:ko nak ikut spe ?..nak jalan ke nak duk umah...

Aku:jalan la xkan duk umah wat penat je g kl cam tu..

akak:nak jalan ikut aku la jom..

Aku:p MAne...

Akak:g Plaza gm beli barang....

AKu:ok.......

so aku pon pegi la beli barang kat sne...bagi peniaga2 kecil...boleh la kesana k..wah..promote plak..huh..sebab kat sne tak leh beli satu ...semua kene borong..ahhaha.....so dah bepenat lelah tu aku berjalan plak,...p tgu abg aku...hurm bawak barang2 ni..adoi penat sungguh...then aku p makn plak sbb perut pon dah bunyi..heuhe..tak makan lagi...ahahha.....aku pon p la makan kat mane ek ada kedai mamak tu ape nttah name dia...ha...PELITa....tu jela name pendek aku tahu panjang engak tahu dong..ahahah..bahasa endon plak..abis aku makan tu aku pon trus kan pejalanan....ke KLCC....ehueh..ape lagi shoping time...tapi aku tak de mud pon nak shoping time tu...so aku x beli ape2 pon..ahaha..juz window shoping....then dah nak malm....so kitorg makan lagi...hahaha..kat fast food..makan skit2 je..coz pas ni..mlm nak mkn lagi.....so aku pon pegi la jalan2...sekitar downtown..ahha...danau kota...sje jerk nak tgk keadaan kat sne bosan2 kan...penat dah bejalan so perot pun dah bekeroncong..ehuheue....so aku pon makn la...orderchicken chop..hurm lame tak makn..muahx...ske gile...sedap..ahaha....then balik ape lagi aku pon tombang hahaha

Wednesday, February 24, 2010

Y......................E.................................S

hurm Ikut tajuk besar kat atas korg jagn salah anggap plak eh.....itu bukan year end sales.....
aehuheuahe...tapi aku nk habak skit la.....pasni aku dgr segala hormat nye.....diboleh kan memandu
dengan Lesen P....ari ni aku jpj repeat test huehu....akhir nye doa n berkat support kawan2...aku lulus dengan jaya nye....wah....gitu;.....tapi dalam gembira ada jgk sedih ,...apebile member aku ada yg gagal dalam sesi kali ni...mungkin dengan ego yg tgi oleh pegawai jpj membuatkan mereka terkandas dalam ujian ini...hope ecan n marina.....gud luck next time k...aku tahu korrg boleh bwat pas ni....wat tol2 taw...chayok2...aheuhae....jgn putus asa....pas ni tunjuk kan korg boleh....k.....

Wednesday, February 17, 2010

TrIp To SingApOra

Salam.............hurm aku nk cite skit la pengalaman ditempat org...hahaha....tapi sebulum tu kene la tukar dulu kan duit...ahahah...nk shoping2 kat sne...euheue.....so aku pon tkr la duit kat Malaysia wah malaysia padahal kat johor jerk...ahahhaa...ni la sdikit yg aku leh gambr kan tntang dollar singpore ni...ahuheuh
dgn duit ni la aku bershoping kat sne nanti...........so pagi2 aku da kene bgn dah ....nk begerak kesane...heuhe...aku pun bnyk masalah now ni..hope aku pegi sane dapt la lupe kan skit2 masalah yg ada tu huehue........so pagi aku dah bgn n aku begerak naik...teksi untuk ke singapura.....ni la teksi yg aku naik...wah camry....kat malaysia x de ni...ceh macam bru pegi jerk....padahal da penah pegi..ahahha jakun tak ingt
sampai jerk kat sne aku stop dia ban san street...huhuh..kat sne dimane tmpat akan dibehenti kan pelancong2 yg daripada malaysia so kire cam larkin la...stand bus tu...euaheuae...mcam tu la kat sne cume lain jerk name nuye....huhuhuhu yg aku x leh lupe...yime aku naik nak ke singapore tu...pemandu taxi tu tak cam bisu plak tanye pakai bahasa melayu x jwb......then bile dah smpai jerk kat sne....di trnye cam ni

P.teksi:haiya....mane lu punye kwn tadi...kan dekat blkag kite jerk..

Aku:HUrm...entah la uncle mane ntah diorg ni pegi hilang...

P.teksi:adoi...hurm macam kure2 la diorg tu..heuhe...(dgn gaya menunjuk kan kura2)..ahhah...

Aku:wah pak cik ni x bisu plak da...ueuehe...aku pun gelak ngan gaya dia tu..euhuhe

sampai jek sini...aku pun tgu la satu lagi kete...hush...selamat sume kedai tutup lagi...xpela aku tgu smentara tu..duk tgk2 negara org..ehuahea....pas 15 minit bru la satu kete lagi smpai...bepeluh dah aku tgu kat situ....so ape lagi sume dah ada kitorg p la jln huehue.....pusing2 singapore....tmpat pertama yg aku pegi dkt........dkt mane mydin...ops....silap plak bukan mydin kat sini org panggil mustaffa centre...aehuehea......llebih kurg kat situ sme la cm mydin...ehuehe
seronok jugak la barang murah2....ehuehuee



after that...wah cam bi plak..ehuauehe....aku ke BUGIS plak....untuk jaln2 jerk...kat mustafa centre aku bli minyak wangi ni...aehuaheuahe
pastu aku trus kan perjalanan ke marina bay ......untuk ke tempat yg org cari kalo p singporee...huehe....malion....tmpat yg ada singa tu..utk dijadi kan bukti pergi kesane...aeuhhaeuhe nila gambr aku ketika di sane...eauehuea

Saturday, February 13, 2010

13 Feb 2010


salam....euhuehue...now ni aku wat cite mesti ada gambr...huhu..maklum la nak tambah kan peminat untuk melayari aku punye laman ni...huhu.now ni aku pon x taw nape aku suke tulis kat blog...ahhaa..mungkin aku nk kwn2 aku lagi mengnali aku....aehuahe...merujuk gambar kat atas ni,,,,ehuehe..cam nak wat karangan bm plak..bangga cikgu azwati kalo bace ni,...tapi kalo suh semak kompem dapat failed...haha..tatabahasa sume lari....hurm bebalik pada cite asl...jam menunjuk kan kul 6 pagi..namun aku masih dibuai mimpi...ahhaha..rupenye aku trlepas subuh,..ahhahaha adoi dah dosa pagi2 ni........akhir nye aku bngn pukul 11.30 pagi..ahaha mungkin aku penat sngt kot pas main badminton smlm(kalo korg bace before ni korg akan tau)..euheehe....hurm then aku bgn tapi aku tak mandi trus....aku p berus gigi n breakfast..padahal dah nak tghari da...ahahah..ketinggalan tol aku....pas makn tu aku siap2 la nk mandi.....,perh panas gle siot cuaca skrg ni,...rasa cam nak berendamm jerk..ahahah..tapi ape kan daya xde kemudahan itu...ahahhahaa......then aku tgk tv la cam biasa...tapi now ni aku cam x beminat sngt tgk tv tak tahu la nape..bosan kot cite asik ulang jerk.....pukul 4 ptg aku kaur kejap cari car wash untuk basuh kete....tapi sume tmpat penuh....nk tak nak aku tunggu jerla..huhuh kol 6 balik..........so tbe2 plak dailog ni kuar

Bro Ajam:Lis JOm Kite p kebun nak sje jaln2 prtang ni bosan la...
Aku:boleh jugak aku pon bosan da ni duk umah....
Bro Ajam:ok on jom kite start the journey...eauheuahe

hurm dengan kete ni la aku naik pegi ke kebun huhuhu....so ape lagi aku pon begerk la...padahal ape jerk ada..aku nak tgk sawit yg dad n mum aku ckp ada,,,aehuea..ntah btol ke x....so aku pon gerak la p cari kebun nye dah la tak tahu ape2,,,..hahahaa...so gerak je la pandai2 cari...muahahhaso dah jaln punye jalan...last aku jumpe la sebidang tanah ni yg ada tanam sawit so aku stop..aejauheaue..tgk2 kot2 berbual jual la ape lagi heuehue...ni la gamabran aku kat kebun aku sne...heauheuahe

skit2 je la gmbr aku letak...aehuhae...ala xsempat la nk amik sngt...nk kejar masa..ehuheue..so pas aku blik kebun aku blik la umah.....smpai2 jerk umah aku kene wash my dad car...adui penat la mak........ahahaha..nk tak nk kene buat...tapi tgk hasil nye...berkilat...hueaheuhae


abis jerk...........aku basuh kete ni...aku naik la p mandi..euehue..mandi n makan......agak2 bosan kan malm raya ni..aehuaeh..padahal cina jerk smbut takpe kite now ni kan 1 malaysia..ahhaha..so ape lagi go xi fa cai..aehuaeuahea........aku jadi jahat la skit ....heuheue...pergi bakar mercun stok mercun raya x abis lagi...ahaha..aku pegi la main kat laman yg luas tu..,dah keliling cina..macm aku plak yg smbut raya,,,ahahahaha........so aku bakar la mahu bergegar taman aku heuaheuahe,...........sorry jiran2..aku cuma nak meriah kan jerk suasana hari raya...
aehuahe...rupenye pas aku main..mlm skit meletup2 mercun...blas dendam ke..eauheuae..k slmat tahun baru cina...aehuahea

Friday, February 12, 2010

KepENAtan Shari




salam.......hurm ari ni ari jumaat.....yeay..esok dah nak cuti...eauheua....so aku pikir2 dah xde keje,...baik aku wat akaun kan..bosan2 ni...gne kn la ilmu yg ada kat kepala ni untuk diaplikasi kan kat tmpat keje...huhruhu...yela blaja akaun takkan xnk buat akaun..eauheuahe..sesekali cube la kan..huehuhu...padahal xde pon dalm keje punye list...tapi ape nk wat aku bosan duk jerk,,,so aku mencuba la memperbaiki buku tunai n penyata bank yg ada,....aheuhaue....sekali tgk cam senang 1,2,3 bulan aku leh hendal...masuk bulan ke empat gile pening macm akauntan plak aku...ahahah..smpai tertido2 aku wat benda tu penat nye memikir macam mane nk bagi balance benda tu...xpe ape pon itu sume pengalaman aku bekerja...walaupon penat amat bermakne..euheue..aku cube sedaya upaya aku dengan menekan calculator.....smpai aku pun fade up...aehuaheae,.....last aku stop la buat ni ....penat siot..patut la gaji akauntan lumayan...rupenye keje nye berat n susah...tapi tak pe aku suke wat benda tu...eehauheua....

agak2 dah pening aku pegi la solat jumaat ari ni kan ari jumaat korang x pegi ke...ehuheue...aku rasa ari ni sme masjid akan cite pasal benda ni,,,sbb ank2 skrg ni ramai yg dah lupe n sengal.....
khutbah jumaat ni cerita psal....................pasal ape..ehueuhee lu pikirla sendiri huehuheue....xdela imam tu cerita pasal "Valentime DAy" seertimana korg sume tahu...smmbut perayaan ni memg haram disisi undang2.........so korg pikir2 la eh,.....kalo dah kuar fakta haram tu makne nye tuhan x ske kan,,,euheuheue...dalam khutbah t bnyk la dia cite keburukan n sejarahvalentime ni....so xkan aku nk cite an korg pon tahu...xtahu p search aeuhuea........sume ada cite dia,...so korg renung2 kan ya,........so aku blik la pejabat aku blik pastu,.n meneruskan keje2 yg aku wat tu...aehuahe then kul 6 blik la smpai umah mandi2 n solat then mkan......

gmabr kat atas ni plak aktiviti aku setiap mlm isnin,rabu n jumaat.aku pegi kuarkan lemak ahahha....aku main badminton la....tap ukan dgn dak sebaya..tapi lebih dari umur aku...
aeauehuahe.......so pas main tu aku blik la...perh peat gile nak mati.aku ingt nak sejuk kan badan...jap lagi terlelap kul 2 aku bgn p mandi....n siap2...aku tak trus tdo bkak facebok kjap n baru tido hahah..nite

Thursday, February 11, 2010

S.T.A.R.2..JohOr BAhru


HUrm pasal gmar kat atas ni,.....ada kene megena ke ngan tajuk kat atas...auehuaeh...adalah..kalo xwat ape aku menyemak kan gambar ni kat sini..auheae...xkan nk wat perhiasan jerk kot....mesti la aku nk story skit..........aehuaeh...ni masa bile ntah yg penting sebelum spm.kitorg wat reunion la...auheuaeh..yg mane jumpe kat myspace...or seminar mane2 tu yg contact...aeuhae..rindu la kat korg sume...walaupon skolah kite tu laki jerk,,,sume ....yg penting kite tak GAY...aeuhaehau kan2 kawn...aeuaeuha....hurm ape pon aku rindu kat korg,..yang utame skali aku nk cari kawan aku....lame sngt nak jumpe,...dulu baik sngt..then darjah 6 dia pindah....name dia haidi zulkiflee....spe2 jumpe cakp aku nk jmpe dia...ntah dia ingat aku ke tak..hopefully ingt...la coz bnyk benda aku kongsi n blaja ngan dia time dulu2...aeuahea....
so aku harap dapat jumpe la xkisah la bile,....

Wednesday, February 10, 2010

hARI YANG MenYeDiHkan

Salam...hurm tgk kat muke baby ni mesti korg dah tahu aku tgh sedih uehuhe....tapi ni bukan sebb sedih tapi ada jgk la sedih dalm ati in this story..ehuhuehe......uhrm...."Bunyi nangis"..adoi tension nye..aku dah tdo awl ada jerk yg nak kacau....agh.......tension la....hurm aku bgun2 bukak mata rupe nye ank seadra aku nangis...perh dah la pagi nak jpj mlm bleh dia wat hal plak kan..
aku tdo pon x cukup..hurm...aku smbg tdo....then aku sedar dah 6.30....kelang kabut aku siap...7.00 pagi aku gerak la p kelas memandu...smpai2 jerk..aku kene test2 dlu la sebulum diuji jpj....aku tst hurm ok la...yakin dah,...so aku tgu la nak amik no giliran...aku dapat no 5 jam 9 bermula......dlm tgh tgu2.....cuak aku makin lame makin hilang la tgk sebulum aku tu rileks jerk dia buat...so aku tgk tu semakin tgi semangat aku..euehue...

akak pejabat:ok lepas ni siap sedia A5

aku:hurm aku punye turn ke(mengigil balik)huehuh

akak pejabat;dah ape tercegang lagi kat situ cepat la masuk kete....

aku:tak de tak pasan dah sampai no 5(heuehue..cover baik)...

akak pejabat:wat tol2 jgn gelak2 plak...

aku:ok kak dont worry....

aku naik jerk atas kete....hurm tgu JPJ tu tiup wisel....so aku pon jln la...sampai jerk bukit....aku pon brek n tgk kat luar ok ke x...hurm dalm fikiran aku cam x ok jerk...ingt nak turun n buat blik....bile aku tgk jpj tu...

Aku:Bleh x Sye buat lagi sekali tuan??.....

JPJ:Xpayah la...ok la tu .jalan jerk...

Aku:hurm....dlm fikiran(btol ke x JPJ ni ntah2 nak syko aku jerk....)btol bleh jln ni tuan??.

JPJ:bleh dah jalan...

aku pun jalan...alhamdulilah JPJ tu baik hati.....heuheuheaku trus kan perjalanan kearah parking n tiga penjuru..alhamdulilah sume nye pas....so nnow ni tgl ujian jalan raya...hurm ni aku pun x confident ngan diri aku..ape bile aku tgk sbelum aku tu daripada 4..1 je lulus....hurm aku dah mule risau....now turn aku...."tennnnnnnnnnn" bunyi hon JPJ suruh masuk dalam kete...

JPJ:masuk....a5

aku:salam..n selamat pagi tuan

JPJ;selamat pagi.....k hidup kan enjin...

aku pon buat la ape yg patt dilakukan.....so bile suku jalan jerk...JPJ tu dah tgur...eh awk gear bape ....peh aku dah mule glabah...tgh fokus2....then aku trus jerk bwak..dengam kelam kabutnye lagi...perh sabar jela...aku tgk dia asik tulis jerk...kompem gagal...econ lagi dia bukak full x cam sejuk plak aku...hish....nak beku aku rasa....then radio kuat2....untuk menggu aku..hurm aku pon x than...smpai jerk....

JPJ:1,2,3,4......13...(kira markah)

Aku:gagal la ni lulus 16....

JPJ:hurm nmpk nye jumpe kite minggu depan yerk...

perh menyirap jerk aku.....

aku kuat ngan sabar n tabah,,,ehueh...sekian

Sunday, February 7, 2010

LawaK Giler...Aku Ske!!!huhuh

video

yargh!!!!!!!!!!!!!!



salam....adoi...penat nye bangun tdo ni....uhhuh...maklum la semlm tgk bola smpai pukul dua....
eehuehe..xpe yg penting berbaloi aku tdo lambt tu,,,eheuh,,chelsea menang 2-0...euheuhe..
so peminat arsenal sila tutp mulut...euaheuhe,...komen anda tak diperlukan pon...aeheuaheu....
"ohw dunia penuh dengan cerita ada suka ada juga duka nye.....n lalalala........."hurm bising jerk jam loceng lagu meet uncle hussein ni...heueeh...nak wat cam mane tu jerk la wat ubat aku nak bgn kalo tak memg telajak la kan...ahhahaa...pagi ni aku ada kelas memandu...4 the last itu pon kalo aku lulus jpj la esok...ahahaha....pagi2 aku dah kene bgn siap2 kul 7 uncle jemput da...hurm penat tak payah ckp la...sempat lagi aku tdo dari umah ke tmpt belajar tu...aeauheuahe....smpai jerk kat lapangan aku jumpe member skolah aku...ramai jugak la yg amik lesen...aku bawak la pusing2 tempat memandu tu..euehuhe...dgn slumbernye.....then pas agak2 da ok....aku lepak jap sementara tunggu ujian QTi or percubaan la kire kalo spm tu..euhheue...so aku lepas....cam ok jerk...xla gugup sng pon dpn org yg kite tak kenal...tapi ada skit la..euhe...aku tahu sume akan alami punye la..euheue....then aku naik la ofis now ni..heuaheuhaue.......hurm so ptg aku lepak plak kat sajirasa dengan member exstudent smksk la...ramai nak cakp..euehuehe....then blik dah magrib....aku blik aku main ngan ank sedara aku.....euheuhe...dah penat aku pun tido la awl...esk aku nak ujian jpj....

Chelsea Vs Arsenal

vs


Lesen P


Hurm tgk sign kat atas ni ...mesti korg dah tau untuk ape...hueheuhe...tapi bukan untuk laki n ponpuan k...jgn silap sign...uhehuehe...ni menunjuk kan...aku dah nak kene ujian JPJ...ehuehe..
hurm takot pon ada teruja pon ada,,ahgagaa....xtahu la cam mane satu perasaan...hopefully aku tak gigil la time amik...aku x nk repeat..e.euheuhee....hur...L tu sje jerk kecik...sbb x penting sngt pon...ahauha...yg pling penting P tu...so itu yg patut di nampak kan lagi...ahahha..kerek sngt aku ni..ntah lepas ke x....so kawan2 tolong doa kan aku eh..ujian kali ni..hopefully lepas la...t aku bwak korg jalan2 k...ahahahah

Hari Ahad!!!!


Ape kene tajuk ari ahad dengan batch team kat atas ni...ehuehue..kalo nak tahu bace la eh
Hurm....salam....adoi bosan nye...ini la aku pada hujung minggu bile kat segamat...ehueheue...aku pon x taw asl la boring sngt smpai nak tulis kat blog ni...ahaha....dah macam tulis dairi la plak kan...aku tgk mule2 cam malas jerk nk tulis kat blog ni...then bile kawan2 bagi support rasa ask nak update jerk hahahah...hurm mlm tadi aku tdo lewat...borak ngan kawan2 lame ....lame x jmpe n borak panjang smpai bpe pagi ntah...aehuehaue..xpasan....then pagi aku bgun kul 10...ahhaha.lambat tak lambat la kan..eeuhuhee...tdo mati....hurm bgn2 jerk aku tgk sume nak kaur dad aku n abg aku plaak nk balik...perh tgl sorg lagi....mane aku ni x bosan kene tgl jerk..ehuhe..aku langkas bangun n cakp nak ikut p anta abg aku blik walaupon juz p tangkak anta n balk..eauehaue....paling koman dapat la aku ni cuci mata aku sikit kat hutan2 kan..nak p tangkak tu hutan jerk ...eheuhee..nampak la hijau....cakp pasal hijau ingat plak kat sehijau wane daun..ahhaha.....ape la dah abis skolah time tu la nak ingt la nak ape la time skolah tak nak plak buat..eauheuae...sengal btol aku ni..hurm....pas anta abg aku kat umah dia...aku patah la blik..dgn perut tak berisi lagi bgn2 tdo tadi..huhuh..nmpk plak kan cendol...tgh2 panas ni memg sedap makan cendol ni...euhehe...aku pon singah kat kedai tepi jalan tu..kat tangkak spe duduk dia tahu la pasal cendol tu...sebb popular...ahahha...kalo peniaga tu bace kompem dapt komisen aku ni..sbb promote kan kedai dia ni...ahaha...then balik la segamat..ehuahe...hurm tapi yg hlang nye haus jerk....perut tetap lapar..ahahhaa...so dah smpai segamat aku pun singgah makan plak...
makan la aku nasi ayam heuhe.....dah abis makan blik la umah..hurm so pastu aku duk umah jerk la....hurm rasa cam nak keje jerk seminggu...ahahaha...bosan duk umah...x tau nk buat ape...
dah bosan dah aku asik on9 jerk...xtau la ape lagi aku mampu buat...ehuehuhe.....hurm mlm ni ada cite best aku nak tgk raja lawak...sbb kawn aku pon ada cakp aku ni kadang2 lawak...ahaha..
so cari idea bru la uehuehe...ape la ek tru lawak org..eauheuahe...hurm then nk tgk bola fev team aku main...chelsea vs arsenal...go chelsea go ..benam arsenal cukp2...hentam fergie tu abis2...
bongkak jerk...eahuheae...alamak emo plak...tapi esok aku ada kelas mandu pagi..adoi kene bgn cam dak skolah..cam mane la aku nk tgk bola cam nie..e.e.euheueh,..xpe la bantai jerk la..uaehuahe

Friday, February 5, 2010

Hari SatuRdaY

salam...
ha slalu hari sabtu aku bleh la..
lepak rehat kuar jln2..
now ni x lagi sebab aku ni dah bekerja..
so bnyk yg perlu dibereskan...
hahaha....
no more playing....
no more traveling...
n no more many more..
hahahaha....
tu jerk aku nak tulis sebenarnye..
bosan2 tgh bnyk keje ni kan...
ahhaha...
so aku tulis la kejap benda ni..
hehhe

Thursday, February 4, 2010

KepeNinGAn

adoi kepalaa aku sekarang ni
dah mula pening..
mane taknye yelah...
result pon xlame lagi nak kuar...
so bnyk benda yg tak dijangka akan belaku
now ni UPU dah open borang...
sekali tgk nak kene pilih cose..
smpai 8...
kepaala aku pening memikirkan...
nak amik cose ape..
ehhehehe....
kwn2 tolong...

KesiBukaN

SalaM...huhuhu...lame sudah aku tak mengarang dekat blog ni...
maklum la sekarang ni pon blgger2 pun tak leh suka2 ati tulis....walaupon
laman web ni macm dia punye kan...heheh...sbb name dia kat address....
hehehe...so kene la berhatihati....hehehe..hurm nak cakp pasal sibuk ni kan...
aku pon tak tau ape yg aku ni sbuk sngt...hehe...sampai tittle letak sibuk...
hurm...now ni isnin sampai sabtu aku kerje...dari 9pagi smpai 5 ptg...tapi
kadang2 x ikut jugak masa ...tgk keadaan...uehue....so mlm aku akan sibuk main
ngan ank buah,,,,agk2....dah penat aku tdo la..eheh...time aku tido skrg pon x cam dulu..
mlm dulu leh on9 lagi smpai pagi2..bergayut..now ni sume bertukar bile dah keje...
ehuheue..kul 11 dah tido..so kepada member2...sory la hp pon skrg ni dah x pegang sngt...
ehheheueh...hopefully korg paham la eh